Höglandets Agilitycup 2018

Nässjö BK, tillsammans med Tranås, Vetlanda och Forserum, är med och arrangerar den årligen återkommande Agilitycupen för Höglandet. Klubbarna arrangerar 2 tävligar var, en agilityklass och en hoppklass.
Höglandets Agilitycup är till för dig som har medlemskap i någon av höglandets klubbar, ett perfekt tillfälle för tävlingsträning, träffa vänner och framför allt ha roligt tillsammans med din hund.

Anmälan sker på plats vid respektive deltävling mellan kl 18-18.30, om inget annat meddelas.
Startavgiften är 20 kr / hund.
         Som tävlande samlar du poäng både individuellt i din storleksklass och för klubbens räkning.
         Cupen avslutas med en stor fest och prisutdelning efter att alla deltävlingar genomförts.

Datum för deltävlingar:

7/5    hoppklass                           Nässjö

16/5  agilityklass                          Tranås

30/5  hoppklass                           Forserum

14/6  hoppklass                           Vetlanda

27/8  agilityklass                          Nässjö

5/9   hoppklass                           Tranås

18/9  agilityklass                          Vetlanda

27/9  agilityklass                          Forserum

För mer info kontakta någon i agilitysektorn!

Hoppas vi ses!
/agilitysektorn Nässjö BK